PRIVACYBELEID 

Uw privacy is belangrijk voor karinjanssenartanddesign.com (“karinjanssenartanddesign.com” of “wij”). In deze beleidslijn willen wij u informeren over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens en uw rechten. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die aan u als particulier kunnen zijn gekoppeld, bijvoorbeeld naam en contactinformatie. Kortweg zijn dit de redenen waarom wij uw gegevens verwerken:

• Voor zover nodig voor de afhandeling van uw bestelling en het leveren van uw bestelling.

• Om u aanbiedingen en inspiratie aan te bieden, zowel via nieuwsbrieven als door gerichte marketing in sociale media en andere media, zowel online als offline.

• Om met u te communiceren en uw vragen te beantwoorden.

• Om u te vragen naar uw ervaring met karinjanssenartanddesign.com.

• Om u te herinneren aan een achtergelaten winkelwagentje.

• Om te voldoen aan de dwingende wetgeving (bijv. consumenten- en boekhoudrecht).

U hebt verscheidene rechten volgens de wet op de gegevensbescherming. U hebt bijvoorbeeld altijd het recht om te bezwaar maken tegen marketing. U kunt er ook lezen over de wijze waarop u invloed kunt uitoefenen op hoe wij uw persoonsgegevens verwerken – en de rechten die u hebt.

Wilt u meer weten? Lees dan onze gedetailleerde toelichting hieronder. Hieronder kunt u meer lezen over hoe, waarom en hoelang wij uw persoonsgegevens verwerken.

WIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE VERWERKING VAN UW PERSOONSGEGEVENS?

Karin Janssen Design met KvK nummer 59797487, is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Houd er rekening mee dat ook sommige van onze betalings- en logistieke dienstverleners persoonlijke gegevens verwerken, die bij aankoop via onze site of IT-systeem zijn verzameld, en onafhankelijk verantwoordelijk zijn voor de verwerking daarvan.

Wilt u contact met ons over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, neem dan contact met ons op via info@karinjanssendesign.com of bel ons op 0031 (0)62123 7557. Ons postadres is Keerngouw 5 a, 1151BB Broek in Waterland (Noord-Holland), Nederland.

VAN WIE OF WAAR VERZAMELEN WIJ UW PERSOONSGEGEVENS?

Wij verwerken die persoonsgegevens die u met ons hebt willen delen.

WIE KAN TOEGANG KRIJGEN TOT UW PERSOONSGEGEVENS?

Uw persoonsgegevens worden hoofdzakelijk verwerkt door karinjanssenartanddesign.com. Wij zullen uw persoonsgegevens nooit verkopen. In sommige gevallen delen wij uw persoonsgegevens om op een goede en efficiënte manier aan onze verplichtingen te kunnen voldoen.

• Om te garanderen dat u ons betaalt, zal (zullen) onze betalingsprovider(s) toegang krijgen tot uw persoonsgegevens. 

• Om ervoor te zorgen dat we je producten bij je thuis of op een pakketpunt kunnen afleveren, en om eventuele retouren af te handelen, delen we jouw persoonlijke gegevens met onze logistieke dienstverleners.

• Om relevante producten te marketen en onze website zo relevant mogelijk te maken, delen wij uw persoonsgegevens met degenen die ons een dienst aanbieden om ons met de marketing te helpen, waaronder bijvoorbeeld Google en Facebook.

• Wij zullen uw persoonsgegevens delen met IT-leveranciers die als processors de persoonsgegevens namens ons verwerken om ons met IT-diensten te assisteren.

• Om je persoonlijke tekening te kunnen maken, afdrukken en/of verzenden, moeten wij je persoonsgegevens en eventuele informatie die op de tekening moet komen worden, delen met onze printservice.

RECHT OM TOESTEMMING TE HERROEPEN EN BEZWAAR TE MAKEN TEGEN VERWERKING

U hebt het recht om, geheel of gedeeltelijk, een verleende toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens te herroepen. Uw herroeping geldt vanaf het moment van herroeping.

U hebt het recht bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens.

U hebt altijd het recht om bezwaar te maken tegen onze marketingactiviteiten, zoals nieuwsbrieven. In sommige andere gevallen bestaat het recht op bezwaar niet (bijvoorbeeld omdat wij uw persoonsgegevens moeten opslaan).

U hebt het recht om bezwaar te maken wanneer de verwerking is gebaseerd op een afweging van legitieme belangen.

RECHT OP TOEGANG

U hebt het recht om bevestiging te krijgen van het al dan niet verwerken van persoonsgegevens die u betreffen.

U kunt toegang krijgen tot de persoonsgegevens en een kopie verkrijgen van de door ons verwerkte persoonsgegevens.

RECHT OP RECTIFICATIE

U hebt het recht om alle onnauwkeurige persoonsgegevens met betrekking tot u te corrigeren en ons te vragen onvolledige persoonsgegevens aan te vullen.

RECHT OM EEN KLACHT IN TE DIENEN BIJ EEN TOEZICHTHOUDENDE AUTORITEIT

U hebt altijd het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. In Nederland is de toezichthoudende autoriteit de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit recht laat onverlet elke andere administratieve voorziening of elk ander rechtsmiddel.

HOE EN WAAROM VERWERKEN WIJ UW PERSOONSGEGEVENS?

Ons doel is om zo transparant mogelijk te zijn over hoe en waarom wij uw persoonsgegevens verwerken. We verwerken persoonsgegevens waarvan u heeft gekozen die met ons te delen.

VERWERKING ALVORENS EEN AANKOOP TE DOEN

Om met u te kunnen communiceren moeten we uw persoonsgegevens verwerken. Als u ons geen persoonsgegevens voor deze doeleinden verstrekt, zullen wij u deze diensten niet kunnen bieden en uw vragen niet kunnen beantwoorden.